top of page

Door Janine Versteeg

Een 1-op-1 ceremonie is een diepgaande healing, waardoor de vrouwelijke power in jezelf op een diep(er) level geactiveerd wordt.

 

Wij vrouwen hebben een oerkracht in ons die in een winterslaap zit. We zijn letterlijk vergeten in onze maatschappij waar een vrouw toe in staat is.

 

Misschien heb je een glimp gezien, maar vrouw, er is zoveeeel meer mogelijk.

Vrouwelijk rijkdowm experience (3).png

Díe kracht is wat ik tijdens een ceremonie bij jou ga activeren. Jij krijgt precies zoveel power als je nu aan kan om te gaan dragen.

De ceremonie wordt ondersteunt door de blauwe lotus, waarin we jouw vastgeroeste patronen waar je al maanden mee loopt te vechten instant transformeert. Ik activeer jouw vrouwelijke creatie oerkracht en je gaat je vele malen lichter voelen als nu.

Dit is voor de wereldvernieuwers die behoefte hebben aan een nóg diepere verbinding met hun lichaam en voelen dat ze dit willen inzetten als hun navigatiesysteem in het leven.

Dit is dus niet voor iedereen

Dit is alléén voor vrouwen die zien dat ze klaar zijn om die magie te onthullen die jouw vrouwelijk lichaam te bieden heeft en die diepere embodiment willen ervaren van overvloed op alle gebieden van hun leven.

✨ Heb je al zóóóveel mindsetwerk gedaan, maar je voelt je af en toe toch die “too-much-women” of “de perfectionist”?

✨ Ben jij het gewend hard te werken, alles te regelen en fixen tot in de perfecte details, maar voel je dat je toch nog een laag dieper mist in je leven?

✨ Heb je megaveel gedaan… healingen, hypnoses, een ijsbad, ademwerk, noem maar wat op en je bent er niet vies van, maar die ene blokkade blijft net iets te vaak oppoppen in je leven naar jouw zin.

Vrouwelijk rijkdowm experience (6).png
Vrouwelijk rijkdowm experience (4).png

Oftewel… je bent bekend met persoonlijke ontwikkeling en hebt zat gedaan aan mindset of energetisch werk. Je bent niet nieuw hierin, maar toch wil je ergens anders zijn als waar je nu bent en voel je dat je klaar bent voor het grote werk, grote stappen en doorbraken, want je weet het… er zit iets groters in de weg.

Dan is de blauwe lotus ceremonie jouw volgende stap.

Wat kun je verwachten tijdens een blauwe lotus ceremonie?

We starten met een deepdive sessie waarin we op tafel krijgen wat voor transformatie jij wilt ontvangen en zullen tijdens een ontspannen gesprek jouw intentie helder krijgen.

💜 Wie wil je zijn of worden als alles mogelijk is?
💜 Wat wil je loslaten of doorbreken om daar te komen?

Ik voel in wat er nodig is en samen met jou leg ik de diepere wond bloot die de oorzaak is van al die patronen.

Daarna ga je de blauwe lotus thee drinken en de intentie meegeven, zodat dit tijdens de healing op diepe lagen geshift kan worden.

Wat kun je verwachten tijdens een blauwe lotus ceremonie?

De blauwe lotus zorgt dat je op een dieper niveau ontspant,
je beter kan connecten met jouw krachtige vrouwelijke oer energie en meer open gaat staan voor de transformatie die op je te wachten staat, je gaat voorbij je opgebouwde muurtjes, je ontspant en voelt je veilig om dat kwetsbare deel los te laten.

Tijdens de healing lig je op een matje en ga ik aan de slag met mijn hogere zelf en jouw energie.

 

Laat je vervolgens meevoeren op de muziek, de handcoderingen die ik doorkrijg, sensaties in je lijf en de lichttaal die ik je toespreek voor extra krachtige transformaties.

 

Ook zal ik indien nodig tijdens de healing drukpunten aanraken. Ik werk met universele energie, het quantum veld en kundalini energie tijdens mijn healing, dat is energie van hele hoge vibratie gecombineerd met de aardse fysieke levensenergie.

Je kunt hierdoor veel ervaren in je fysieke lichaam, bewegingen, emoties, stemgeluid, maar het hoeft allemaal niet, de healing doet hoe dan ook zijn werk.

Het is een ervaring die eigenlijk niet met woorden uit te leggen is, maar 1 ding kan ik je garanderen: je voelt je erna een stuk lichter.

Wat kan ik na de ceremonie ervaren?

Iedereen ervaart vooral dat ze zich enorm veel lichter voelen.

Soms is je fysieke lichaam moe, want die mag na jarenlang dit met zich mee te hebben gedragen eindelijk ontspannen.

 

Vaak zie je direct de veranderingen na de sessie in je leven, je denkt anders, want je bent letterlijk iemand anders geworden op sommige stukjes en met verandering in energie komt voort dat je dingen gaat loslaten, patronen gaat doorbreken, je anders gaat gedragen en denken en je daadwerkelijk een fijner leven gaat creëren.

Dit gaat vanzelf, want de wet van aantrekking gaat matchen met jouw nieuwe energie.

 

Hoeveel er precies veranderd is natuurlijk verschillend per persoon, maar zoals eerder gezegd: je krijgt precies zoveel als je nu aan kan, dat doe ik in overleg met jouw hogere zelf tijdens de healing.

Vrouwelijk rijkdowm experience (7).png
bottom of page