top of page
Vrouwelijk rijkdom experience (23).png
Vrouwelijk rijkdom experience (22).png
Vrouwelijk rijkdom experience (25)_edite

Tijdens een groepsceremonie ga je jouw vrouwelijke kracht activeren, door blauwe lotus thee, een healing en een baarmoeder initiatie te ontvangen.

Ik help vrouwen naar dieper vrouwelijk rijkdom, dat bestaat uit meer plezier, geluk en vrijheid ervaren in dit leven. Wat je in jezelf veranderd komt buiten jezelf naar je toe. Vrouwelijk rijkdom is bedoelt voor iedere vrouw.

Vaak dragen onze lijven, voornamelijk in de baarmoeder, trauma’s mee (bewust of onbewust) van onszelf, maar ook van jouw vader, moeder, opa’s, oma’s en van jouw vorige levens.

 

Soms voelen dingen zwaar door karmische contracten met andere mensen en zielen en mag je die doorbreken voor verlichting. Heel vaak hebben we niet door hoe zwaar het was, tot we het mogen loslaten.

En dat vrouwelijk rijkdom wordt daardoor tegengehouden.

Vrouwelijk rijkdom experience (5).png
Vrouwelijk rijkdom experience (4).png

"Mijn missie is om deze poort naar veel meer geluk te openen voor ons vrouwen, wij hebben zo bizar veel magie in ons zitten die te lang is weggestopt in de maatschappij."

Die vrouwelijke kracht losmaken betekent dat jouw zelfliefde harder gaat stromen als het al deed, je voelt je zo powerfull, daadkrachtig, sexy en vooral enorm relaxt.

 

Het pushen en hard ergens voor hoeven werken valt van je af en je hart stroomt over met liefde.

Je wilt oude patronen in gedrag en gevoel die je meekrijgt in dit leven, vanuit het verleden, voorouders en vorige levens loslaten. Dat is precies wat we doen tijdens deze ceremonie.

Hoe gaat zo’n ceremonie te werk?

Op een hele mooie plek op het water in Vlaardingen vind de ceremonie plaats en duurt 3 tot 4 uur.

🍵 Ik werk tijdens de ceremonie met blauwe lotus thee (en eventueel met cacao binnenkort), dit is een plantmedicijn (net zo sterk als een koffie, maar met totaal ander effect) die jou helpt om jouw vrouwelijke energie en hart te openen, zodat de healing en initiatie die je ontvangt krachtiger ontvangen kunnen worden.

Ik neem je helemaal mee in hoe je dit drinkt, wat voor intentie je erbij mag zetten en je mag dus helemaal ontspannen. Dit is écht een selfcare momentje voor jou.

Na het innemen van het plantmedicijn ontvang je een multidimensionale healing,
waarbij ik werk met kundalini energie én universele energie van de hoogste frequentie.

Hierin gaan we trauma losmaken dat zit opgeslagen in jouw lijf en jouw levensenergie activeren.

Vervolgens krijg je een baarmoeder initiatie, waarbij je een helende energie ontvangt die de baarmoeder in balans brengt, waar vaak enorm veel trauma wordt opgeslagen uit de voorouderlijn.

 

Je baarmoeder wordt vrij van angst en door het loslaten ontstaat er veel meer ruimte voor manifesteren van overvloed.

Dit is een oude traditie van natuurvolken van Peru.

 

Het ritueel is voor alle vrouwen, jong en oud met en zonder baarmoeder.

Vrouwelijk rijkdom experience (7).png

Wat kun je ervaren tijdens de ceremonie?

Tijdens de ceremonie lig je op een matje en ga ik aan de slag met mijn hogere zelf en jouw energie.

 

Laat je vervolgens meevoeren op de muziek, de handcoderingen die ik doorkrijg, sensaties in je lijf en de lichttaal die ik je toespreek voor extra krachtige transformaties.

 

Ook zal ik indien nodig tijdens de healing drukpunten aanraken. Ik werk met universele energie, het quantum veld en kundalini energie tijdens mijn healing, dat is energie van hele hoge vibratie gecombineerd met de aardse fysieke levensenergie.

Je kunt hierdoor veel ervaren in je fysieke lichaam, bewegingen, emoties, stemgeluid, maar het hoeft allemaal niet, de healing doet hoe dan ook zijn werk.

Het is een ervaring die eigenlijk niet met woorden uit te leggen is, maar 1 ding kan ik je garanderen: je voelt je erna een stuk lichter.

Vrouwelijk rijkdom experience (8).png

Wat kan ik na de ceremonie ervaren?

Iedereen ervaart vooral dat ze zich enorm veel lichter voelen. Soms is je fysieke lichaam moe, want die mag na jarenlang dit met zich mee te hebben gedragen eindelijk ontspannen.

 

Vaak zie je direct de veranderingen na de sessie in je leven, je denkt anders, want je bent letterlijk iemand anders geworden op sommige stukjes en met verandering in energie komt voort dat je dingen gaat loslaten, patronen gaat doorbreken, je anders gaat gedragen en denken en je daadwerkelijk een fijner leven gaat creëren.

Dit gaat vanzelf, want de wet van aantrekking gaat matchen met jouw nieuwe energie.

 

Hoeveel er precies veranderd is natuurlijk verschillend per persoon, maar zoals eerder gezegd: je krijgt precies zoveel als je nu aan kan, dat doe ik in overleg met jouw hogere zelf tijdens de healing.

bottom of page