top of page
Kopie van Hoe start je een succesvolle biz vanuit intuïtie (11)_edited.jpg
Express Your Soul (2)_edited.jpgVoor Vrouwelijke Ondernemers
Die Online Willen Verkopen
Maar Waar De Klanten Nog Niet Bij In De Rij Staan…Hét Geheim Achter Magnetische Sales Content

Het lijkt je fantastisch als je met 1 post 100en klanten aan kunt trekken,
maar dat is je nog nooit gelukt. 

Als je bent zoals de meeste vrouwelijke online onderneemsters, 
maak je je vast af en toe zorgen over waar de volgende klant nu weer vandaan moet komen en hoe je een consistent fulltime inkomen genereert online. 

Je hebt echt van alles geprobeerd en het houdt je ’s nachts wakker. Je hebt al best wat geld in jezelf geïnvesteerd, groot of klein en daarnaast ook zeeën van tijd natuurlijk. Echter hebben de investeringen je nog niet dát gebracht wat je had gehoopt.
En je voelt je schuldig tegenover je loved ones dat je nog niet bereikt hebt wat je al had willen bereiken. 

En tuurlijk weet je dat je door moet gaan en dat je het zelf moet doen, niemand anders gaat het voor je doen, maar je bent ook gewoon moe. Van alle stress, druk en constant uit je comfortzone gaan. Dit doet je marketing ook geen goed, want tja… energie is alles en dat straal je dus ook uit naar de buitenwereld. 

Dus baal je dat je niet die magnetische content eruit krijgt waarmee je jouw potentiële klanten binnen haalt. Tuurlijk met periodes gaat het wel weer lekker en geef je jezelf die schop onder je kont, maar meestal volgt er dan weer een periode van holding back en uitstelgedrag. Dit is niet zo lekker voor je consistentie en lead stroom. 

En leuren en trekken om aan klanten te komen dat ga jij echt niet doen, want zo ben jij niet. En het moet wel goed voelen, aligned zijn, anders doe je het gewoon niet, not your style. Maarja… consistent posten werkt goed en magnetisch schrijven werkt nóg 10 keer beter natuurlijk, maar content schrijven kost je vaak gewoonweg energie

Hoe lang denk jij nog dat die hoge energie waarmee jouw content gaat vlammen vanzelf wel gaat komen? Wat zit jou werkelijk in de weg?

Elke dag dat je uitstelt, is een dag minder klanten. 

JE BLIJFT MAAR STRUGGELEN MET GOEDE TEKSTEN SCHRIJVEN. 
Je post consistent, maar het schrijven gaat niet echt soepel. Je weet dat het belangrijk is om te posten en daarom doe je het ook. Ik begrijp hoe het voelt, dit kan echt veel makkelijker.

JE WILT DOLGRAAG KNEITERGOED ZIJN IN CONTENT, MAAR DE MARKETINGTRUCJES BEN JE ZAT. 
Als je een format krijgt of andere marketingtrucjes over hoe je ‘hoort’ te schrijven, duurt het een eeuwigheid voordat er echt iets zinnigs op papier staat. Plus het werkt ook gewoon niet voor jou. Deze manier van creëren zorgt er juist voor dat jouw stroom geblokkeerd wordt. Wat voor anderen werkt, werkt niet voor iedereen. 

ELKE DAG POST JE, MAAR DE SALES BLIJVEN UIT. 
Je concurrent lijkt de één na de andere klant binnen te slepen, als je de testimonials moet geloven, maar bij jou blijven de reacties uit op je posts. Het lijkt wel of je ook totaal niet de juiste mensen naar je toe trekt, terwijl je echt hard je best doet. De kleinste details maken het grootste verschil in content schrijven en de sales maken.
Het goede nieuws: dit kun je leren.  

Goed nieuws! Je bent niet alleen en er is een manier waarop je ALLE marketing trucjes, copy formules kan verslaan!

En het is echt niet zo ingewikkeld als jij het tot nu toe in je hoofd hebt gemaakt. 

Jarenlang heb ik gestruggelt met goede content schrijven. Ik ken alle marketing trucjes, copy hacks en psychologie achter goede content. 

Toen ik eenmaal snapte waar het écht om draaide, kwamen de klanten en het geld als vanzelf. 

En nu… nu ben ik op een missie om andere online ondernemende vrouwen te helpen om ook te laten spreken zoals alleen zij dat kunnen.

Hoe content schrijven mij een succesvol ondernemer heeft gemaakt…

Toen ik net startte als ondernemer had ik 0 ervaring met content schrijven. Eerlijk gezegd deed ik maar wat en soms had ik een hit met een voor- en na foto van mijn afvalproces. Maar ik kon dat moeilijk elke dag laten zien en elke dag 100en reacties krijgen. 

Überhaupt elke dag posten vond ik verschrikkelijk, laten we zeggen: ik kwam van ver en echt 0,0 ervaring met online ondernemen. 

Met de tijd ging ik steeds meer ontdekken wat wel werkte en wat niet. Ooit kocht ik 4 copy skills boeken. Ik was echt vastberaden om magnetisch te zijn voor potentiële klanten. Maar ik merkte dat als ik keihard mijn best deed om de allerbeste formules toe te passen, het alleen maar ingewikkelder werd. 

Ik ging twijfelen aan al mijn woorden, aan mezelf en of ik dan wel interessant genoeg was. Als ik content voor de hele week wilde schrijven was ik kapot. Ik begreep er niets van, ik vond het best leuk om te schrijven, dan moest het me toch energie geven? Ik zat in mijn hoofd en ging het constant overdenken. 

Dan moet ik dus nog beter worden, want zo zullen de succesvolle ondernemers het vast niet doen. Dus nog een training volgen, meer formules vinden die mij kunnen helpen, want ik ben geen opgever. Het leek een vicieuze cirkel waar ik in terecht was gekomen. Tuurlijk zat er wat vooruitgang in, maar zodra ik een formule volgde leek er 0 respons op te komen. En als ik iets deelde over mijn kind ofzo, dan reageerde iedereen enthousiast. Ze zagen me dus wel, maar reageerden gewoon niet...

Toen gebeurde er iets dat alles veranderde. 

Ik had een training van mijn business coach en daarin deelde ze de copy van een aantal van haar best lopende advertenties. Ik wilde ze toepassen, maar het kostte me zóveel moeite. Ik was weer eens uren bezig met een post, ik was gefrustreerd, voelde me een loser en geïrriteerd. Dit moest toch niet zo ingewikkeld zijn?

En ik realiseerde me iets belangrijks

Het draait helemaal niet om nóg beter worden in teksten schrijven. 

Ik kan hun succes formules overnemen en ze proberen te imiteren en hún formules toepassen, óf ik kan alles loslaten. Gewoon schrijven zoals ik dat wil. 
Me laten leiden door wat ik VOEL van binnen en keihard mezelf zijn. 

Hier zitten toch wel wat regels aan verbonden, want het verkoopt niet zo lekker als je je shit voelt en je deelt dit overal. Je energie moet hoog zijn, je enthousiasme is besmettelijk. Je moet geloven in jouw aanbod en in wat je te bieden hebt. En nog 100 andere dingen die jou een goede verkoper maken. 

Dus dat deed ik, ik ging delen vanuit mijn visie, mijn ervaring, enthousiasme, vanuit high fucking energy en alles ging als vanzelf stromen. Mensen werden enthousiast over wat ik deed en wilden dolgraag van mij kopen en leren. Ze gingen mijn waarde erkennen en mijn business ging sky high. 

Het allerbelangrijkste van alles: mijn manier van schrijven is uniek. Want ik ben uniek. Het is helemaal passend bij wie ik ben en het kost me 0 moeite. Schijt aan de regels én met ik steek m’n kop boven het maaiveld uit. 

Schrijven werd mijn art, mijn kunst en het is een manier van mezelf uitdrukken. Als ik op vakantie ben en bedenk dat ik even wil ontkoppelen van mijn business, wil ik nog steeds schrijven. Het is mijn persoonlijke zielsexpressie. 

Mijn geschreven content is voor mij altijd de nummer 1 methode om aan leads te komen. Vaak geef ik nog waarde tussendoor, maar met mijn content trek ik ze vaak aan. Het maakt het verschil tussen 20 euro per lead bij Facebook ads of 1 euro per lead. Je kunt je voorstellen dat dit uitmaakt. Ook als je geen Ads hebt lopen, kun je dit als graadmeter zien of je goede content hebt geschreven. 

Mijn verkopen gaan door het dak sinds ik mijn methode gebruik. Ook mijn klanten trekken hiermee elke keer weer op een gemakkelijke manier hun klanten aan.

Janine Versteeg,
High Vibe Business Coach voor
Online Ondernemende Vrouwen

Ik kom uit het mooie Delluft, ben moeder van 3 kids en voordat ik business coach was werkte ik als Pricing Analist (Wiskundige) bij een grote verzekeringsmaatschappij. Toen ik tegen een burn-out aanliep besefte ik dat ik totaal niet gelukkig was en besloot ik een hele andere richting in te slaan en het ondernemerschap in te stappen. 

Sindsdien ben ik het spirituele in geslagen, ik heb leren communiceren met energieën als gecertificeerd intuïtief master. Ik ben in de leer gegaan bij miljonairs om het vak ondernemen te masteren. 

En juist het intuïtieve i.c.m. mijn helicopterview als cijferexpert bleek een gouden combinatie voor snelle business groei van niet alleen mij, maar ook van mijn klanten.

Wat zou er voor jou veranderen als je elke dag opnieuw klanten zou aantrekken met jouw authentieke content?

Door jouw geschreven woorden trek jij 100en soulmate klanten als een magneet aan, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over waar de volgende klant vandaan komt. 
 
Je kunt je teksten gewoon lekker op je eigen manier doen, je hoeft nooit meer je hersens te laten kraken om origineel over te komen. 
 
Je houdt tijd over, die je dan weer lekker kan besteden aan andere dingen die je business laat groeien. 

Je creëert rust in je hoofd, want je hebt een nieuwe hobby (schrijven), believe me dit is namelijk communiceren met soul en dit valt absoluut onder selfcare. 

Je marketing gaat je vervulling en energie geven in plaats van energie kosten, omdat dit gebeurd op een manier die 100% bij jou past. 

Je stapt in energie van overvloed, grootsheid en high vibes en voelt dat jij perfect bent zoals je bent en stopt met twijfelen aan je eigen kunnen.

 Ik heb iets echt te gek gaafs voor jou...
De 30-daagse Express Your Soul Bootcamp!!!

Je wordt 30 dagen lang ondergedompeld in soul content creatie!
Dit is alles wat jij nodig hebt om kneitergoede content te schrijven, zonder enige vorm van inspanning.
STRAIGHT FROM SOURCE.

Wat kun je verwachten?

30 dagen deep diven, jij en jouw soul.

Je ontdekt op een dieper level wie jij bent. 

Wat jouw kern boodschap is.

Jouw zielsmissie. 

Hoe jij dit op de meest powerfull manier
naar buiten brengt. 

Hoe je schijt krijgt aan anderen. 
Aan alle regels die mensen (inclusief jij)
hebben bedacht. 

Je gaat VLAMMEN op papier. 


 
fotografie.ctogt-Productfotos-Janineversteeg-juni2021-12.jpg

Dit is niet voor de doorsnee onderneemster, dit is voor de vrouwen die de allerbeste willen worden. 

Waar geen concurrent meer aan kan tippen. 

Dit is voor de vrouw die je door haar charismatische uitstraling niet meer kan negeren. 

En ze weet dat ze dit al in zich heeft, maar ze heeft even een boost nodig.

Dit is voor de vrouw die fucking hard zichzelf is. 

Ben je enkel op zoek naar marketingregeltjes en formats?

Dan kun je deze training beter niet volgen, dit is (nog) niet voor jou 

Dit is namelijk voor de visionairs, de powervrouwen, de strijder die haar boodschap de wereld inslingert met een big bang. 

Dus wil je 30 dagen lang elke dag groeien?

Take the fucking lead en wordt magnetisch in content schrijven.

De prijs?

Dit is nog het allermooiste.
Normaal gesproken is de investering voor deze training
€444 ex btw


Maar als je dit ziet, dan kun je hem krijgen
met
90% korting!

Namelijk voor slechts
€44 ex btw


Deze prijs gaat binnenkort sowieso omhoog, dus wees er snel bij.

Je krijgt hiervoor: 
…Opdracht
…Inzicht
…Werkboek 
…Inspiratie
…Motivatie 
…Kick in the butt
…Kijkje achter de schermen

 

Élke dag een:

Om jou gewoon in die freaking alignment te zetten,
want energy is everything. 

Dit alles vind plaats in een Facebook community waar je forever toegang tot blijft houden, dus je kunt het ook nog op je eigen tempo doen als je daar behoefte aan hebt.
Maar ik daag je uit om gewoon lekker die 30 dagen mee te knallen.

Dus ready for some firework?

Veelgestelde vragen

     Hoeveel tijd gaat het me kosten?
Het gaat je tijd opleveren, waar je eerder soms hard moest nadenken over wat je nu weer moet schrijven, komt het nu zo door je pen heen stromen. En verder ben je per dag een half uurtje bezig. 

     Wat als ik een dag mis?
Je kan het altijd een dag later terugkijken en in je eigen tempo volgen, no Problem. 

     Wordt mijn content ook bekeken of kan ik er vragen over stellen?
Het is een training die je zelf mag doorlopen. Je wordt niet gecoacht op jouw content. 

     Blijf ik toegang houden tot de training na deze 30-dagen?
De toegang is levenslang, zolang de leeromgeving blijft bestaan.
bottom of page