top of page

Je ontvangt asap meer info via de mail!

Voor een simpele zeer winstgevende (€20.000 per maand) BUSINESS die je niet alleen draait, maar ook draagt.

Ontwerp zonder titel (29).png
1-op-1-6.png

Je inschrijving is gelukt!

Ben jij helemaal klaar voor een steady  HIGH LEVEL BUSINESS?

Een bedrijf die waar jij al jouw hoge ambities in kwijt kunt, maar jou daarnaast óók ondersteunt op energetisch vlak zodat jouw BEDRIJF én PRIVÉLEVEN perfect samenwerken. 

Rust.
Comfortabel leven.
vrijheid.
Ontspanning.
Geluk.

Een STABIELE HOGE OMZET zorgt voor dit alles, maar jij wilt méér, jij LEEFT voor persoonlijke groei en daarom wil je ook blijven doorgroeien met jouw bedrijf. Vanuit deze high level positie is dit mogelijk.

Mijn 1-op-1 coaching is niet voor iedereen...

 

 • Je wilt naar consistente €20.000- €50.000 OMZET per maand, waarbij JOUW ENERGIE zo hoog mogelijk houden prioriteit is. 
   

 • Naast geld (en tijd) is geluk, joy en vrijheid jouw diepere MOTIVATIE om te vlammen in jouw business. 
   

 • Je hebt al een WINSTGEVEND bedrijf met minimaal €5.000-€10.000 omzet per maand.
   

 • Je wilt een HIGH-LEVEL LIFESTYLE, zodat je vanuit comfort, ruimte en ontspanning jouw bedrijf kan runnen 
   

 • Jouw werk zorgt voor een TRANSFORMATIE bij jouw klanten, klein of groot, dat is jouw passie en missie.

Maak hier jouw afspraak

292397557_10159948813773890_4964703214070852440_n.jpg

Hi, ik ben Janine

Ondernemer en BUSINESS COACH, maar ook (sinds kort eindelijk na 15 jaar samen zijn) 'vrouw van' Jordy en trotse moeder van 3 kindjes (Luna, Rav en Novi) en met zijn 5en wonen wij in het mooie Rijswijk Buiten. 

Mijn zielsmissie is échte VRIJHEID creëren voor vrouwen in de westerse wereld. Vrijheid voor mij is luisteren naar je INTUÏTIE en steeds op een dieper level belichamen wie je hoort te zijn.

Maar vrijheid is ook overvloed in GELD, geluk en JOY in alles wat je doet. Dus heel concreet: vrijheid is ook vet veel geld omzetten en dat vanuit je ZIELSMISSIE doen.

Sinds 2020 coach en activeer ik vrouwen om STRATEGISCH én ENERGETISCH op een hoger niveau te ondernemen. Dit doe ik door mijn wiskunde expertise en mijn heldervoelendheid te combineren.

In 12 MAANDEN groeide ik van 0 ervaring in ondernemen naar €30.000 omzet per maand, door deze snelle groei heb ik ontdekt dat het niet alleen belangrijk is om goed te kunnen ONDERNEMEN, maar dat INNER WORK en dus jouw business kunnen DRAGEN net zo belangrijk is. 

Dit is waarmee ik vrouwen help, grote SUCCESSEN behalen én ze kunnen dragen.

"Jouw healings zijn echt uniek, ook in persoonlijk/ inner work ben ik echt gigantisch geholpen afgelopen jaar en echt next level gegaan.
Plus alle stappen die ik heb doorlopen om te starten en te uplevelen met mijn business heb ik nergens anders gezien."

Claudy Elink Schuurman - Fertiliteitscoach

75648193-383c-4db8-a667-ac4bf3faeed9.jpg
f5eeaa8e-fbfa-438a-b93f-783ab3bac174.jpg

"Ik ken niemand die haar ijzersterke intuïtie en strategie zo goed kan toepassen als zij. In plaats van dat ze enkel advies geeft uit ervaring maakt ze energetisch contact met mij en mijn bedrijf en verteld mij precies wat ik mag horen, doen, loslaten of veranderen om mijn doelen te bereiken. Business coaching next level."

Maaike van Rheenen - Energetic Business Coach

839f526e-c961-49e4-bcd6-fd6f7be89e27.jpg

"Ik vraag nu meer voor mijn aanbod. Door Janine zie ik dat wat ik bied zeer waardevol is voor mijn doelgroep en dat mijn prijs hier ook naar mag zijn. Je bent recht doorzee, soms confronterend, maar dat zet juist aan tot nadenken en in de aanpak modus gaan."

Priscilla Avôt - Kindervoedingscoach

The world will be saved by the western women - 
      The Dalai Lama

Voor wie is privé coaching?

Je hebt al een lekkere OMZET en misschien heb je af en toe een hoge uitschieter, maar je blijft nog niet consistent op dat HOGE NIVEAU zitten.
Maar je WEET dat je er klaar voor bent om steady MINIMAAL €20.000 omzet per maand te draaien én dragen.

Je wilt MOEITELOOS ondernemen, zodat alles wat je doet in jouw bedrijf jou ENERGIE oplevert. Je wilt alles elimineren wat je energie kost, zodat je eindelijk moeiteloos jouw ZIELSMISSIE kan leven. 

Je bent klaar om BIG BOLD moves te maken en weet dat je in staat bent om dit alleen te kunnen, maar dat doe je niet, want waarom zou je, in jouw meest MOEITELOZE leven huur jij coaches om jou in jouw kracht te zetten. Maar WEL dé coach die jou, de visionair in jou en jouw innerlijke REBEL kan dragen.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de coaching? Je krijgt 9 maanden begeleiding, zodat er genoeg tijd is een grote transformatie neer te zetten. We gaan gelijk volgas aan de bak om de gewenste resultaten neer te zetten.

Is dit onderdeel van een groepsprogramma? Nee, je krijgt mijn ongelimiteerde 1-op-1 begeleiding tijdens deze 9 maanden. Je krijgt indien nodig toegang wel tot de online programma’s die op dat moment van toepassing zijn voor jou.

Is het een online traject? 
Ik werk eigenlijk voornamelijk online, maar met uitzondering kan er een offline meeting plaatsvinden.

Wat kan ik van jou verwachten? Ik ben jouw coach én consultant, ik zorg dat je in beweging blijft, excuses prik ik snel doorheen, want ik praat met jouw energie. Ik houd jou accountable voor al jouw acties, ik spiegel jou en breng jouw schaduwkanten aan het licht. Mijn doel is jou in beweging houden, zodat je de doelen die wij samen vaststellen in het begin van het traject ook daadwerkelijk gaat behalen.

Hoeveel coachuren kan ik verwachten? Ik werk intuïtief, dus voel precies aan wat nodig is om jou te bewegen. Gemiddeld zullen we elkaar één keer per week zien, maar soms is er méér tijd nodig, dan ben ik er voor jou en soms heb je weer wat minder tijd nodig, dan passen we dat ook aan.

Wat is de tijdsinvestering in dit traject? Zoveel je nodig hebt, betekend niet dat je hier extra tijd aan kwijt gaat zijn, maar het gaat jou juist tijd opleveren. Tijd is relatief en een illusie van de mensheid. We gaan time collapsen, door sneller te bewegen dan je tot nu toe hebt gedaan zal je meer resultaat in minder tijd krijgen.

Waar ga je mij bij helpen? Bij alles wat je nodig hebt om jouw doelen te behalen, die wij samen vaststellen aan het begin van het traject (en eventueel bijstellen tussendoor). Ik help je door coaching, advies, feedback op jouw business model, niche, aanbodstrategie, pricing, marketing strategie, zichtbaarheid, copywriting, branding, technische skills, sales, netwerken, visie, mindset, energetische blokkades, frequentie upgraden, connecten met intuïtie & creatiekracht, letterlijk alles wat er nodig is voor een duurzame high level business.

Wat is de investering? De investering is vanaf €15.000.

Is er een betalingsregeling mogelijk? Yes, absoluut.

bottom of page